Huize Huijgen Makelaars?

Dat zijn wij!

Gerrit Huijgen
Beëdigd Register Makelaar Taxateur (RMT RT)
assen@huizemakelaars.nl
0592-300765

Bartjan Wilthagen
Register Makelaar Taxateur (RMT RT)
bwilthagen@huizemakelaars.nl
0592-300765

Roy Rademaker
Assistent Register Makelaar Taxateur (ARMT)
rrademaker@huizemakelaars.nl
0592-300765

Samen met u tot een goed resultaat komen vinden wij het leukste wat er is!

Vraagt u zich ook wel eens af: waarom zou ik een makelaar inschakelen? Of: welke makelaar moet ik kiezen? Elke makelaar in Assen doet toch hetzelfde?

Deze vragen kunnen wij pas echt goed beantwoorden als we elkaar persoonlijk te woord hebben gestaan. Want de “klik” tussen de klant en de desbetreffende makelaar is in het hele proces van groot belang.

Ons kantoor is ontstaan vanuit de visie dat de klant centraal hoort te staan in het aan- en verkoopproces. Hieronder verstaan wij een goede begeleiding en een persoonlijk en op vele momenten intensief contact. Onroerend goed kopen, verkopen of (ver)huren doet u immers niet elke dag. Daarom moet u erop kunnen vertrouwen dat het goed gebeurt en dat u van elke stap op de hoogte gehouden wordt. Vanaf het moment dat u ons belt of ons bezoekt tot en met de daadwerkelijke koop of verkoop van uw huis, bouwen wij een sterke vertrouwensband met u op. Kortom: wij staan voor u klaar!

Bemiddeling is niet alleen het verkopen of aankopen van een woning. Bemiddeling gaat een stuk verder. Het gaat vooral om vertrouwen, inlevingsvermogen en het praktisch meedenken bij het aan- of verkoopproces. Dit alles uiteraard in combinatie met professionaliteit en vakkundigheid die u mag verwachten van een NVM-makelaar.

Voor meer informatie of een nadere kennismaking, neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, 0592-300765