UW WONING VERKOPEN?

Uw huis verkopen? Dan gaat u voor de beste prijs en een snelle, zorgeloze verkoop. Samen met u tot een goed resultaat komen vinden wij het leukste wat er is!

Vraagt u zich ook wel eens af: waarom zou ik een makelaar inschakelen? Of: welke makelaar moet ik kiezen? Elke makelaar in Assen doet toch hetzelfde?

Deze vragen kunnen wij pas echt goed beantwoorden als we elkaar persoonlijk te woord hebben gestaan. Want de “klik” tussen de klant en de makelaar is in het hele proces van groot belang.

Zoekt u vooral een makelaar die net dat ene stapje harder loopt? Dan bent u bij Huize Huijgen Makelaars aan het goede adres. Wij hebben een schat aan ervaring, kennis, doorzettingsvermogen en een servicegerichte houding.

Huize Huijgen Makelaars werkt met vaste prijzen om alles zo transparant mogelijk te houden, zo verkoopt u uw woning al vanaf een vast bedrag van € 3250,- inclusief btw. Dit in de prijscategorie van €75000,- tot € 100.000,- De opstartkosten bedragen voor elke woning € 649,- inclusief btw.
U betaalt echter nooit meer dan € 5399- inclusief btw en opstartkosten.

Uw woning verkopen? Klik "hier" voor een gratis waardebepaling